Psycho Consulting Brabant – Centrum voor Praxis Geestelijke Gezondheidszorg | Contact
BEL 013-528 74 20

Contact

Telefoonnummer:  013-5287420
Telefonische aanmelding kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving

Wij zijn goed per openbaar vervoer bereikbaar.

Trein

Per trein zijn wij op ongeveer 5-10 minuten loopafstand te bereiken. Vanuit het NS-station loopt u de Stationsstraat in. Bij de eerste kruising steekt u de weg over en loopt de Burgemeester Verwielstraat in. Wanneer u een rotonde ziet, gaat u links af, de Burgemeester Canterslaan in. U neemt dan de eerste weg links en bent dan in de Lindeparklaan.

Bus

In Oisterwijk zijn enkele bushaltes. De dichtstbijzijnde haltes bevinden zich in de Groenstraat en bij het NS-station. U komt met de bus (lijn 140) vanuit de richting Tilburg of Den Bosch.

Voor de halte NS-station: loop vanuit het station de Stationsstraat in. Bij de eerste kruising steekt u de weg over en loopt de Burgemeester Verwielstraat in. Wanneer u een rotonde ziet, gaat u links af, de Burgemeester Canterslaan in. U neemt dan de eerste weg links en bent dan in de Lindeparklaan.

Vanuit de Groenstraat: loop verder richting centrum. Wanneer u door blijft lopen gaat de Groenstraat over in de Burgemeester Canterslaan. U neemt daarna de eerste weg links en komt dan in de Lindeparklaan.

Auto

Met de auto volgt u vanuit de richting Eindhoven (A58) de afslag Moergestel. Rijdt dan richting Oisterwijk via de Oisterwijkseweg en hierna de Moergestelseweg. Ga vervolgens rechtsaf de Groenstraat in, gevolgd door de Burgemeester Canterslaan. Net na de kruising Burgemeester Canterslaan/Burgemeester Verwielstraat, slaat u links af de Lindeparklaan in.

Komt u uit Tilburg via de N65 dan volgt u de borden Oisterwijk en gaat rechtsaf. U rijdt de Pannenschuurlaan in. Wanneer u een spoorwegovergang en (links) een benzinestation (Shell) bent gepasseerd, rijdt u links de Groenstraat in. Deze gaat over in de Burgemeester Canterslaan. Hierna links af, de Lindeparklaan in.